mandag 21. desember 2015

Arild 70 år


Så var den store dagen kommet - Arilds 70-års dag.  I morgentimene la vi til i Cozumel i Mexico og tilbragte formiddagen på en "beach club" sammen med støyende amerikanere (Tequila tasting) og Mexican style.  Den store feiringen startet først kl. 19:00 hvor vi samlet oss på balkongen hos ungdommen for champagne og gaveoverrekkelse.  Alle hadde pyntet seg til fest og jubilanten selv kom i skikkelig festrus da første pakke besto av en isbjørn.....  Da luktet han lunten - en tur til Svalbard med snøscootersafari til Barentsburg. Turen skal gjennomføres i april når vinteren der nord er på sitt vakreste og lyset og midnattsolen er tilbake. 


Svalbard here I come!!!

Vi fortsatte til 17. etasje og "Chefs Table" hvor vi hadde bestilt skipets mest eksklusive middag. Her ble det servert seks retter, og hver rett ble presentert av Oasis of the Seas' executive chef Garrett. Maten ble akkompagnert av seks eksklusive viner - hver presentert av sommelier Pritesh.

Her snakker vi:
  • Hearts of Palm (Avocado, Tomato, Champagne, Vinaigrette).
  • Sweet Pea Soup (Truffle Poached Egg, Nueske Bacon).
  • Butter Poacched Lobster (Cauliflower Puree).
  • Braised Short Rib Raviolo (Horseradish Cream, Veal Glaze).
  • Prime Beef Tenderloin (Morel Mushrooms, Smoket Garlic-Potato Puree).
  • Chocolate Sabotage (Duo of Chocolate Mousse, Ganache, Chololate Lava Cake).

Dette var måltid en 70-åring verdig - bare synd at hver rett var så stor at vi greide mindre og mindre for hver rett. Da vi kom til indrefilet og deretter sjokolade med "Happy Birthday" var magen full for lenge siden.  Men du verden som vi koste oss.  Stemningen var topp og både jubilanten og gjestene ble lett rødmusset i kinnene.  


Jubileumsmiddag

God stemning

Jubileumsfeiring ombord på "Oasis of the Seas"

Vi hadde nok tenkt oss en tur i casino etterpå, men både jubilanten og gjestene var fornøyde og tok kvelden.  Jubilanten var strålende fornøyd med dagen og det samme var gjestene. Flott ide av jubilanten å invitere familien på cruise - bedre kan ikke midlene investeres......  Tusen takk for en enestående 70-års feiring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar