tirsdag 12. januar 2016

Nyttårsmiddag


De gode gamle DnC'erne var invitert til nyttårsmiddag, men vertinnen var forberedt på at de trodde de skulle i forsinket 70-års lag og hadde derfor bestilt en jubileumskake.  Kaken var skikkelig fin med bilde av Berntsen-klanen i sin fineste stas tatt ombord på "Oasis of the Seas" på selve dagen.  Den smakte godt også!!!!


Så til middagen.... og helt riktig... det vanket tale og gaveoverrekkelse til jubilanten som ikke hadde invitert til jubileum....  Fra sine kjære venner fikk han hele 7 flasker deilig Amarone - den beste vinen han vet - og alle er lagt pent i vinkjelleren i påvente av passende anledninger.

Amarone jippi.....


Middagen (som nærmest var en gammeldags konfirmasjonsmiddag) var godt forberedt av husbonden og bloggeren og besto av:
  • Skagenrøre, røkelaks og rogn med Melba-toast
  • Oksestek med rosenkål, gulerøtter, saus og poteter
  • Pannacotta med bringebærcoulis
Til maten ble det servert hvitvin fra Marlborough på New Zealand og rødvin (Syrah) fra Australia. Husbonden fikk ros for kjøttet som vanlig, og bloggeren må også gi ros for jubilantens kunnskaper om tilberedning av kjøtt.  Det var akkurat passe stekt og nydelig skåret med maskin.

Som vanlig var det allsang og oppdatering om familier og flytting...  Noen er på leting hele tiden....

Hyggelige takke-SMS'r fra alle dagen etter bekreftet vertskapets oppfatning av at selskapet var vellykket, og alle så frem til å bli invitert i 70-års lag senere (dette var jo nyttårsmiddag.....)


Vertinnen, Svein-Erik, Inger Karin og Arild M.

Pene mennesker




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar