fredag 17. september 2010

Høstjakta 2010



















Hei og hå!

Så var tiden inne for jakt igjen. 10. september hvert år starter småviltjakta og vi (John og jeg) bestemte oss tidlig i sommer at vi skulle prøve igjen. Hund manglet fortsatt og vi bestemte oss derfor å jakte skogsfugl i Rendalen.
Vi reiste opp til hytta vår torsdag den 9. og våknet opp til flott høstvær på fredag. Matpakke og kaffe ble pakket i sekken og hagla med nyinnkjøpte patroner ble tatt med. Vi kjørte inn mot Fuggdalen og gikk vestover.
I løpet av formiddagen skremte vi opp noen få fugler, men de var for langt unna til å bli skutt på. Vi fant benrester av en elg og ulvebæsj, så ulvene hadde nok hatt et bedre måltid i skogen.
Etter lunsj og en liten dram i skogen, og mens vi var på vei tilbake fikk vi se en stor reinsdyrflokk. Jeg tror det måtte være mellom 2 og 300 stk. Vi ble stående å se på dem i 15 til 20 minutter før de forsvant. Fantastisk syn og dagen var reddet.
Lørdag tok vi ny tur innover mot Østvollen. Like lite med fugl der, kun 3 stk som vi skremte opp, men det var mye bjørnebæsj å se. Det var forferdelig vått i skogen etter regn natt til lørdag.
Søndag morgen var det striregn og vi bestemte oss for å reise hjem.

To flotte dagsturer.





























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar