fredag 8. mars 2013

Works on paper


Etter initiativ fra Bente, tok vi i går turen til Høvikodden for å se Olav Christopher Jenssens utstilling "Works on paper"

Jenssen regnes som en av Norges store samtidskunstnere med bredt internasjonalt nedslagsfelt og representasjon i de store museer verden rundt.  Vi har sett bilder av Jenssen tidligere i Dronning Sonjas samling, men det var store fargerike malerier.

Utstillingen denne gang fokuserte på Jenssens papirarbeider de siste 30 år, og den viser kreativitet, humor og barnslighet.  Mye av dette kunne vært laget av barn.....   eller kunne det det????  Vurder selv!


Utstillingen var sponset av JOTUN, og man kan forstå at det trengs mye maling til de fargerike veggene.  De dannet forøvrig en flott bakgrunn for bildene. Også måten bildene var hengt opp på var annerledes og morsom. 



+




Bente hevder at hun kler gult - gjør hun virkelig det?  Jadda!


Vi koste oss som vanlig, og skravla gikk om kunst og bøker og litt annet, og vi avsluttet vår kulturelle utflukt med lunsj i "Bølgen og Moi".  Og snart er det ny kunstutflukt til et annet sted.  Deilig å ha en venninne som Bente som kan veilede meg inn i norsk samtidskunst.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar