onsdag 30. april 2014

Ardales


Vi har tatt en tur til Spania for å nyte sommeren og utforske området.  De første dagene har vi bosatt oss i Estepona (2 mil vest for Marbella) - et fint utgangspunkt for turer til fjells og til vanns.

I går tok vi en tur til Ardales-området.  Den hvite byen Ardalen ligger vakkert til i fjellsiden like syd for sjøene av Guadalhorce.  Vi spaserte rundt i byens bratte gater og så på folkelivet og alle de hvite husene med masse blomster.

Ardales
Deretter kjørte vi på små og svingete veier inn i sjøområdet, og her var det bedøvende vakkert.  Sjøene er demmet opp av elven Guadalhorce og er populære friluftsområder.  Her kan man vandre, sykle, padle eller bare nyte utsikten og en bedre lunsj.  Vi gjorde det siste denne gangen, men har planer om kanopadling eller vandring en annen dag.

Sjøene ved Ardales
Mer Ardales-sjø
Restaurant på en odde i sjøen
Vakkert motiv
Vi iakttok også Gaitanes canyon som kan sees på bildet nedenfor.  Her går det en vei på utsiden av fjellet og en bro over canyon, men vi vet ikke om man kan gå på denne veien - ikke har vi tenkt å gå der heller....

Turen hjem gikk via Alora som vi trodde var en liten by, men som viste seg å være en by med 14.000 innbyggere.  Den sies å være turistfri, men vi vet at det er to forskjellige overnattingssteder der som drives av nordmenn.  

Gaitanes canyon

På veien tilbake til Estepona la vi turen om La Zenaida nok en gang, men vi er fortsatt meget usikre på dette - spesielt Karin.

Vi hadde en flott dag i varmt og vakkert sommervær og flott natur.  Det er mye å utforske bare man kjører litt vekk fra kysten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar