fredag 1. februar 2013

Huahine








(pronounced Who-a-hee-nee) var første ”port of call”.  Øyene beskrives som et perfekt gjemmested for de som søker fred og ensomhet, og det langsomme livet på Huhahine står i skarp kontrast til livlige Papeete.

Huahine består av to separate øyer, Huahine Nui (Store Huahine) og Huahine Iti (Lille Huahine).  Skipet la seg på svai i lagunen mellom disse øyene. 

Huahine var inntil nylig nesten uberørt av turisme og et deilig sted å komme til.  Vi tok en båttur i lagunen med en usedvanlig frodig og livlig polynesisk guide og hadde en strålende dag.  Stemningen her er så avslappet og deilig, musikken og menneskene er akkurat slik vi har sett på bilder, og det spiller ingen rolle med noen kilo for mye eller noen tenner for lite.  Her trenger man ikke mye for å leve; eksotiske frukter fra trærne, grønnsaker i egen hage, fisk og skalldyr fra havet, fugl og ville kyllinger.  Ja, og så et stykke tøy til å surre rundt kroppen…. 

Vi snorklet og badet i den deilige tropevarmen, og etterpå spiste vi lunsj ute i vannet.  Vi lar bildene nedenfor gi et bilde av dagen.  Herlig!














Disse gutta sang for oss.  Legg merke til karen til høyre... han var også båtfører... ikke mange tenner der nei!!!!


Da vi jobber på betalt sattelittlinje tar det mye tid (og penger) å laste opp bilder, så vi får legge ut flere når vi kommer hjem til Norge.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar