I år hadde DgS invitert ledsagere med til sin årsmiddag på Restaurant Mares. Og det ble et klassemåltid bestående av:
- Rullade av røkt laks og hummer med mascarpone- og basilikumkrem, urtesaus (glemte å ta bilde av denne forretten)
Ravioli fylt med karvebrissel, ristet kamchatkakrabbe, urtekrem

Sopp panert torskefilet med jordskokkpure og sesongens grønnsaker, morkelsky

Bringebær og kaffe-parfait

med passende italiensk hvite viner og en rød til torsken. Vi hygget oss og minglet selv om kroppen var hvitvasket og verket av helvetsild .... Vi snakket bl.a. med et hyggelig par som hadde reist mye i India. De ga oss mange tips og tilbød oss hele sitt reiseopplegg. Kanskje det blir tur til India til høsten hvis ikke Marius flytter til Brasil da.
Det hører også med til historien at vi traff eieren av Mares, Dag Arnesen, på vår sykkeltur i Alsace i fjor sommer. Arild kjente han godt fra gamle DnC. Dag var ansvarlig for gårsdagens opplegg. Hyggelig å treffe Dag igjen, og også Lasse Brustad som i sin tid sørget for at jeg fikk jobb i Luxembourg.
All ære til den utmerkede gjengen på kjøkkenet. Restauranten tar normalt 34 gjester, men i går var vi 66.... Og mat og service var ypperlig. Vi tar nok en tur til Mares igjen snart.
Får vann i munnen!
SvarSlettBente Helenesdatter Pettersen
PERSONA GRATA
tlf. 0047-95739209