lørdag 25. juni 2011

Nytt kjøkken - so far so good

Presis kl. 08:00 torsdag morgen kom kjøkkenmontørene - et meget hyggelig dansk ektepar. Dette var profesjonelle folk, så her gikk det unna. De driver kun med kjøkkenmontering, og utfører oppdrag for flere kjøkkenbutikker. I 2007 hadde de montert 73 kjøkken, fortalte de, men da hadde de ikke hatt ferie .....

Arild var medhjelper og administrator, og jeg fant det best å holde meg langt unna. Jeg brukte dagen i kjelleren til PC-surfing og lesing (for ute regnet det jo som vanlig...)



Innimellom monteringen skulle elektriker og rørlegger gjøre sitt, og de kom og gikk i tur og orden. Kjøkkenprosjekt er mye logistikk og oppfølging.


Fredag kl. 17:00 var kjøkkenet på plass. Nå gjenstår flislegging, listing og finish.


I dag har vi begynt å rydde opp igjen, og det meste er nå på plass i skap og skuffer. Dessuten har Arild satt opp gipsplater som skal være under flisene. Vi har også kjørt den nye oppvaskmaskinen - utrolig deilig etter å ha brukt den samme koppen i seks uker....

Nå skal jeg støvsuge og vaske stue, gang og bad og lage vårt første måltid på ny komfyr.


En ting til slutt! Man får virkelig ryddet og kastet i forbindelse med et slikt prosjekt. Vi kastet og kjørte masse til Røde Kors butikken da vi ryddet ut, og neste uke skal vi til Røde Kors butikken med mer. Fint om noen kan bruke det vi ikke har bruk for. Den butikken er et godt og meget populært tiltak og den største inntektskilden til Ullensaker Røde Kors. Så bidrar vi litt i den kassen også.

1 kommentar:

  1. Hei,
    Oj så lekkert! Det kommer til å bli husets mest populære rom. Og hvilken lykke å flytte inn i nye skap og lage varm mat igjen! Det er de små ting som ofte teller i hverdagen.
    Vi har vært i Nittedal idag og gjort klart litt forskjellige ting både ute og inne til Bjørn og barna blir med tilbake neste lørdag. Tirsdag kjører vi vestover. Det er ingen overraskelse for oss at det må regntøy med i bagasjen.
    Fortsatt god helg.

    Klem
    Dalia

    SvarSlett