mandag 6. juni 2011

Nytt kjøkken - vegger og gulv

Nå har vi både tapetsert og malt. Vi har satt opp Miljøtapet/Kontur, art. nr. 103 og malt to strøk med Jotun Lady 9911 Nøytral (lyse grå). Det ser bra ut. Arild er en mester i tapetsering og maling som i alt mulig annet.


I dag måtte vi ut på en shoppingrunde før vi kunne starte arbeidet. Først gikk turen til møbeltapetsereren som skal legge nytt trekk på kjøkkenstolene. Stolene er blitt litt "slarkne", så de må limes. Håper han kan få til det også.

Så videre til gardinbutikken. Vi hadde egentlig tatt ut en gardin til lift i gangen, men var kanskje ikke helt sikre.... så fikk vi se Riviera Terenzo red fra Clarke & Clarke. Dette var blink, men selvfølglig dobbelt så dyr... Ja, ja, en pølse i slaktetiden.....


Lunsj i vårt ringe hjem. Dette er verre enn camping.....


Siste stopp på shoppingrunden var MAXBO hvor vi kjøpte gulv. Vi skulle også bestille fliser, men er ikke spesielt imponert over MAXBO på det området. For nesten to uker siden ba vi om priser på de flisene vi har valgt. En dame sendte mail til Höganäs. I dag hadde hun fortsatt ikke fått svar... (har tydeligvis hverken hørt om purring eller telefon...) En ung mann i samme avdeling slo opp i prislisten og fant prisen med en gang. Er det opplæringen eller hodet det er noe galt med hos enkelte?

Ikke nok med det. I mellomtiden har vi også undersøkt prisen hos en liten kjøkkenleverandør på Jessheim. Der kostet flisene kr. 1.350,-/m2, mens hos MAXBO kostet de samme flisene kr. 1.688,-/m2. MAXBO hadde "tilbud" nå, så vi kunne få 25 % rabatt. Snakk om lureri. Vi kommer til å bestille flisene på Jessheim.

Arild er i gang med gulvlegging. Vi fikk kun en henvendelse på annonsen etter ruteparkett og han hadde ikke det vi var ute etter. Vi måtte derfor velge et annet alternativ, og beslutningen falt på koksgrå laminat. Vi (les Karin) er litt usikker på dette valget, men det blir sikkert helt annerledes når innredning, møbler og gardiner kommer på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar