torsdag 2. juni 2011

Nytt kjøkken - tapet og grønn neglelakk

Nå har vi begynt gjenoppbyggingen. Det første som måtte gjøres var litt snekring, og terrassen ble tatt i bruk som snekkerbod.


Så ringte de fra Miele og sa at hvitevarene (som er sorte) kommer 16. juni. Betaling fra damen som har kjøpt det gamle kjøkkenet er kommet, og imorgen kommer hun og henter det. Det står vasket og klart i garasjen.

Du verden så mye man får gjort når man først er i gang. Vi har egentlig planer om å legge nytt tak i gangen, men har utsatt det prosjektet en stund. I stedet gikk jeg på med grønnsåpe og salmiakk, og det ble så fint så. Og istedet for å male veggene, blir det nye liftgardiner her også. Her er noen av prøvene vi vurderer.



I går ga vi oss til lunsj, og tok en ettermiddagstur til Jessheim. Vi bestilte jordbærgardinene og tok ut stoff til stoltrekk - små ruter i jordbærrødt og hvitt. Så måtte Arild en tur i godtebutikken (les Clas Ohlson) og jeg tok en tur til Hennes & Mauritz for å kjøpe grønn øyenskygge og grønn neglelakk. Litt ny sommerstyling må til.

Der fant jeg plutselig en sommertopp til kr. 149,-, så den kjøpte jeg. Jeg kjøpte også nye trange jeans. Etter uker i arbeidsklær, var det full styling i går kveld inkludert Hawaii-blomst i håret.

Det er kommet en ny fiskebutikk "Sjøsiden" på Jessheim som ser veldig bra ut. Vi kjøpte ferske reker og "hjemmelaget" majones, og det smakte fortreffelig. Det går faktisk an å greie seg uten komfyr,- og i dag var vekten hyggelig også (minus 1 kg.)



I dag har vi begynt å tapetsere, så nå dekkes alle "sår". Vi limer opp en smalstripet miljøtapet som skal få tre strøk med lys grå farge. Men det blir først i morgen.

2 kommentarer:

  1. Lekkert antrekk. Og ny neglelakk (spesielt grønn) tilhører de undervurderte gleder)!
    Bente Helenesdatter Pettersen

    PERSONA GRATA
    tlf. 0047-95739209

    SvarSlett
  2. Hei Karin,

    Hvilken energi og arbeidslyst! Blir nesten matt bare av å lese om alt dere holder på med. Men det blir jo veldig fint da. Ikke lett å velge blant de fine liftgardinene heller. Jo mer man har å velge blant, jo vanskeligere blir det bare. Lykke til med videre jobbing.
    Klem Dalia

    SvarSlett