tirsdag 31. juli 2012

"På Druen" goes pink



"På Druen" samlet seg til vinklubb på Chateau Magnifique i Rendalen.   Værgudene var ikke på vår side, men vi valgte allikevel å innta lunsjen utendørs.  Med glassvegger og varmelamper gikk det helt fint, og vi nøt en tradisjonell OLSOK-lunsj med rømmegrøt og spekemat og "en lille en".





Om kvelden trakk vi inn til tradisjonell vinklubb, og vertskapet hadde lagt opp til en rosa aften.  Bordet var dekket i rosa, og temaet var smaking av roseviner - en vintype vi aldri har testet tidligere.  Vi hadde vanlig blindtest med en vin fra Frankrike, en fra Spania og en fra Boschendal i Syd-Afrika.  Her må tilføyes at fire av vinklubbens medlemmer har besøkt vingården Boschendal i Syd-Afrika og hadde gode minner derfra.

Rosevinen fra Boschendal skilte seg klart ut både på farge, lukt og smak og var kveldens klare vinner.  De andre minnet mest om bringebærsaft......

Hele fire medlemmer hadde alle riktige denne gang, mens et par må trene litt mer til neste gang.  Så gikk vi over til kveldens måltid som besto av melon m/skinke (skal passe til rosevin), helgrillet indrefilet av okse, rosmarinpoteter, rødvinssaus og salat (Malbec rødvin fra Argentina), og til slutt bringebær med vaniljesaus (skal også passe til rosevin).  

Praten og tiden gikk som vanlig, og mange temaer ble berørt.  Etter en god natts søvn våknet vi til SOL.....


og May-Brith og Arild tok en tur på taket.....


En hyggelig samling med gode venner.  Neste møte blir operaturen til Verona i slutten av august.   Det gleder vi oss til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar