søndag 14. desember 2014

"På Druen" til Kiel


Det årlige julebordet for "På Druen" gikk også i år av stabelen ombord på "Color Fantasy" til Kiel. I tillegg til julebord feiret vi Arild 69 år og Gunn og Jan Håkon krystallbryllup (15 år). Til vår overraskelse feiret også Color Fantasy at det var 10 år siden jomfruturen ved å tilberede en nydelig jubileumsmeny (samme meny som på jomfruturen), og vi nøt:

  • Lettrøkt landkylling med blomkålkrem, saus av honning og sort pepper.
  • Helstekt breiflabb med tomatisert grønnsakssalsa og Gazpachovinaigrette.
  • Helstekt ytrefilet av gjøkalv med grønnsaksconfit og Pedro Ximenez-sky
  • Sjokoladechiboust med peppersyltet ananas og limesorbet

akkompagnert av Riesling fra Østerrike, Barolo fra Italia og Eiswein fra Tyskland.  Et vidunderlig måltid og meget god service.


Jubileumsmiddag

Formiddagen i Kiel ble benyttet til litt juleshopping og et besøk på Kieler Weinachtsmarkt.  Her var det litt av hvert å se (og spise/drikke), og vi kjøpte en kopp Glühwein som vanlig.

Julemarked


Siste kvelden var det julebord med alle norske julespesialiteter, og våre "feinschmeckere"skrøt av både lutefisken og pinnekjøttt.  Vi avsluttt kvelden med en liten snack på reiselederens (Arild) lugar, og mange politiske temaer ble berørt (justisminister Anundsens utsendelse av flyktningebarn, filmen om pels, miljøvernminister Suntofts innsats i Peru ....) Dette er en særdeles engasjert vinklubb, og et av klubbens medlemmer (Jan Håkon) stiller nå på Senterpartiets liste til kommunevalget i Ullensaker.  Blir nok kumulering på oss andre da.....

Vakre (???) damer hedrer Color Fantasy 10 år

Veldig hyggelig julebord med gode venner !!  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar