tirsdag 28. april 2015

Granada


Vi ankom altså Granada lørdag kveld, og tok en tur på byen.  Det var smekkfullt av folk overalt - brylluper, utdrikningslag og fulle restauranter.

I det vi passerte den flotte Granda Cathedral, kom et brudefølge ut - rød løper og store blomsteroppsatser ved inngangen, staselig.  Men her så vi noe merkelig.  Damen på bildet nedenfor er brudens mor, og hun hadde virkelig kledd seg opp for å få oppmerksomhet. Bruden stakkar var veldig kjedelig og blass i en enkel kjole og brudebukett av tørket lavendel. Hva slags mor/datter-forhold er det når moren gjør alt for å overstråle sin datter på hennes store dag?????   Det var moren alle ville fotografere.... inkl. bloggeren....

Brudens mor....
I tillegg til "support" til syklistene benyttet vi dagene i Granada til kos og kultur.  Vi gikk i den gamle bydelen Albaycin hvor maurernes spor er tydelige og opp til den vakre utsikten San Nicolas.  På tirsdag kom Wenche og John en tur, og vi tok pånytt turen til San Nicolas. Der ble det Cava og tapas og senere mer tapas nede i byens historiske sentrum.

Granada er en veldig flott og koselig by, og dette er femte gang vi er her.  Vi kommer nok tilbake da syklistene allerede har planlagt ny tur i mai 2016.  De trenger sikkert støtteapparat neste gang også!!

Granadaminner
Granadaminner



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar