tirsdag 28. april 2015

Sykkelpoteten



Lørdag forlot vi kysten og satte kursen mot Granada.  Da ankom også Sykkelpoteten (Marius) og skjønne Cathrine med fullt sykkelutstyr.  Deres mål var sykling i fjellene Sierra Nevada, og "fossilene" skulle være støtteapparat - veldig moro.

Søndag syklet de begge en "liten" treningstur på 8 mil, men mandag var den store manndomsprøven for Marius, som skulle til topps på 2.500 m.o.h.   Ikke nok med at han skulle til topps, han tok en spesielt utfordrende løype med stigning til Guejar Sierra, derfra bratt ned til elven og kjempebratt (opp til 22 % stigning) opp igjen.  

Støtteapparatet tok igjen Cathrine i de bratteste kneikene og hun tok imot tilbudet om bilskyss videre, men Sykkelpoteten skulle sykle....  Sprekingen!!!

Vi kjørte opp til toppen (der veien stopper) og ventet på den spreke syklist der.  Han ankom i fin stil og virket ikke sliten en gang.  Jeg har ikke detaljer om lengde og tid, men håper Sykkelpoteten kan supplere, slik at jeg får med alt.  Kommentarer imøteses Sykkelpoteten.

På toppen spiste vi pizzalunsj ute i det strålende været med verdens mest spektakulære utsikt.

Avgang fra Granada
Cathrine på 2.500 m.o.h.
Snart på toppen (Sierra Nevada ski resort i bakgrunnen)
2.500 m.o.h. yeah......
Den stolte fjellklatrer
Utelunsj på 2.500 m.o.h.
Mandag kveld inviterte bloggeren til middag på "Le Balcon de San Nicolas", en restaurant med bakker utsikt til Alhambra, og her nøt vi solnedgangen og etterhvert et flombelyst Alhambra.

Jeg hadde reservert bord på internett  og fått det bekreftet, men det hadde de ikke notert (vi er jo i Spania....) da de ikke hadde sjekket nettet.... Herregud... går det an!!  Heldigvis for oss så var det ledig bord.....og de hadde åpent internett hvor vi kunne surfe gratis så mye vi ønsket......  Sukk!!!

Le Balcon de San Nicolas (Alhambra i bakgrunnen)
En flott dag i fjellene - nydelig vær, store idrettsprestasjoner, koselig familie og deilig mat.  Vi er heldige!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar