onsdag 14. oktober 2015

Sognsvann/Ullevålseter


Høstens siste tur med Markatraverne gikk av stabelen i går.  Hele 16 turglade medlemmer møtte frem ved Sognsvann i det vakre høstværet.  Gunnar var turleder og hadde lagt opp en runde fra Sognsvann via Nedre Blanksjø og Øvre Blanksjø til Ullevålseter og videre tilbake via Lynhytten og Lille Åklungen til Sognsvann.  Turen var på tilsammen 12 km og betegnet som middels.  Det var skikkelig ulent og steinete enkelte steder og også denne gang hadde vi et lite uhell dessverre.  

Det var masse mennesker i marka også på en vanlig tirsdag, og vi noterte spesielt to kategorier - pensjonister og barnevognmafiaen.  Hyggelig at barnevognmafiaen tar turen ut i marka og opp til Ullevålseter istedet for inn på kafeene på Frogner.

Klare for avgang fra Sognsvann

Ullevålseter

Lille Åklungen

Lang, lang rekke....

Ved Sognsvann

Takk for i år Ragnhild
Vi takker for en flott tursesong med turer av mange kategorier og i all slags vær.  Man husker jo alltid best den siste, og den var strålende.  Stor takk til president Ragnhild som oppfordret alle til å komme med turforslag til neste vår.  Neste samling blir jubileumsfesten 27. oktober, men da er vi på Mauritius..... Vi gratulerer Markatraverne med 25-års jubileet og ønsker alle en hyggelig fest.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar