torsdag 22. oktober 2015

40 år og like blid.....


Besøkstjenesten i Røde Kors Ullensaker fyller 40 år i disse dager, og i den anledning arrangerte vi i går kveld jubileumsfest for nye og "gamle" besøksvenner og inviterte gjester. Både styret og mange gjester stilte i vakre bunader, og det ble virkelig fest.

Æresgjest var tidligere generalsekretær i Norges Røde Kors, Odd Grann, og han holdt foredrag om "Frivilligheten i dagens Norge".  Frivillig arbeid bidrar til et lengre og friskere liv, sa Odd, og oppfordret spesielt flere menn til å delta i frivillig arbeid.  Passive mannlige pensjonsister er kanskje en av årsakene til at kvinner lever lengre enn menn, sa den kloke mannen, som i en alder av 83 år var "still going" med mange frivillige verv.  

En av våre egne ildsjeler, Kari Engebretsen, dro oss gjennom besøkstjenestens historie, og det var hilsningstaler fra Akershus Krets og Eidsvoll og Hurdal Røde Kors.  Vår egen Åse Gunhild, som stilte i sin vakre Telemarksbunad, roste både tidligere og nåværende innsats, og vår omsorgsleder Mette fikk velfortjente blomster for innsatsen.

Det ble servert deilig koldtbord og jubileumskake, og våre gjester så ut til å kose seg.  Vi i styret er fornøyde med eget arrangement.  Vel blåst!!!

Styret i omsorg (Karin, Solveig, Mette og Bjørg)
Mette og tidligere generalsekretær Odd Grann
Velfortjent heder fra Åse Gunhild til Mette



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar