mandag 5. oktober 2015

Nytt kjøkken (2)

Vi er tilbake på Chateau Magnifique - denne gang for å montere det nye kjøkkenet. Kjøkkenet kom, som avtalt, fredag formiddag, og handyman Arild satte straks i gang. Senere på kvelden kom gullgutten Marius, og hele lørdag jobbet han og far iherdig med montering mens bloggeren sto for cateringen.  Uten komfyr, varmt vann og oppvaskmaskin, ble det husarbeid av den gamle sorten. Kokeplaten fra studietiden kom til nytte, og maten ble tilberedt på den og på grillen.  Det gikk så fint så, nesten campingtur....

Monteringen gikk unna i raskt tempo, mye takket være flott hjelp av praktiske og arbeidssomme Marius.  Ja, Marius fikk tid til en liten sykkeltur i solnedgangen lørdag, og søndag fikk vi alle tid til en fin fjelltur til Vardebua.  Nydelig høstvær og vakre høstfarger gjorde turen til en fest.

Elektrikeren skulle komme mandag, men han dukket ikke opp til tross for at vi hadde fått flere forsikringer om avtalen.  Nå har han lovet å komme i morgen kl. 08:00, og da MÅÅÅÅ han komme.... for vi skal kjøre til Fosnavåg etterpå.  Det gleder vi oss til.

Ja, kjøkkenet blir veldig fint.  Vi er superfornøyde.

Montering av nytt kjøkken
Solnedgang over Rondane
Renåfjellet
Ved Vardebua


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar