tirsdag 12. juli 2016

Reunion med kunst

Facebook gir muligheter til kontakt med mange nettverk, og ikke minst mange tidligere kolleger.  Det var facebook som bidro til gjenopptakelsen av kontakt med tidligere kollega Anne Grete, og slik ble det avtalt en "reunion".  Vi bestemte oss for å se på Bentes bilder på Bølgen og Moi og invitere kunstneren til å vise oss rundt.  Heldigvis passet dette for Bente.

Med stor entusiasme viste hun oss sine egne og sine venners fotografier som passet så utmerket på Bølgen og Mois sorte vegger. Hun informerte også om prosjektet BEYOND - utrolig flinke fotografer som ser ting vi andre turistfotografer aldri får øye på.  Det er forskjell på amatører og proffe ja.  

Kos med lunsj på Bølgen og Moi
Kunstneren med et av sine bilder
Anne Grete og Bente - fint bilde egentlig (tatt av en amatør)
Bente hadde jobb å gjøre, så hun måtte dra etter lunsjen, mens vi andre to "tilbaketrukne" satt både lenge og vel i solskinnet og skravla gikk.  Deretter ruslet vi nedover Briskeby og tittet litt i butikker før vi fant oss et "vannhull", bestilte en flaske Prosecco og fortsatte mimringen.  Jeg var ikke hjemme før kl. 19:00 jeg.... Lang, men utrolig koselig lunsj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar