tirsdag 17. august 2010

Hennickehammars Herrgård

Foran bryllupssteinen


.. og vognen


Mmmm sjokolade


Dame med tights (1)


Dame med tights (2)


Nå går de gamle hjem...



var målet for årets utflukt med Sidsel og Grete. Ansvarlig arrangør i år var Grete, og hun tok oss med inn i Vermlands dype skoger.

Hennickehammar ligger vakkert ved et lite vann i skogen med park, gangstier, SPA, hyggelige salonger og gourmetmat. Mange nordmenn (og svensker) leier stedet til bryllup, og vielsen foregår ofte på en sten (bryllupsstenen) ute i vannet.

Vi ble mottatt med kaffe og bullar, champis, fruktfat på rommet og serviceinnstilt personale. Vi hadde bestilt sykler som sto klare,- men hvilke sykler..... Disse hadde nok ikke vært brukt siden 60-tallet.... og setet var en halv meter for høyt. Vi tilkalte personalet for å få skrudd ned setet, og de kom i tur og orden både resepsjonist og vaktmester. Til slutt kom en liten kvinne og hun greide brasene.

Vi syklet inn til Filipstad,- en koselig og typisk svensk landsby med vann, kanaler og masse blomster ( og noen ølgubbar i parkene....)

Boblebad, badstu og gourmetmiddag med sikrom, spedgris og creme brulee avsluttet vår første dag.

I dag har vi hatt diverse behandlinger som aromainnpakning, ansiktsbehandling og massage..... Etter lunsj ny sykkeltur før nok en gourmetmiddag.

Vi rike nordmenn har det fantastisk godt i Sverige. (Vi planlegger litt Harry-shopping på hjemveien.....)

Kaffe og bullar


Herregårdsfruer


Sykkelreparatører....


Sykkeltur til Filipstad


Champis på rommet


Boblebad


Og gourmet-middag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar