søndag 22. august 2010

"På Druen" i Paradiset

Vinklubben "På Druen" hadde høstens første møte i Paradiset,- Gunn og Jan Håkons hytte på Nesset i Bunnefjorden. Arild hadde lovet å reparere båten til vertskapet, så vi ankom allerede kl. 13.00. Båten ble tett igjen, og nå etterspørr de Arilds tjenester til montering av dusj. Arild er virkelig som poteten - han kan brukes til alt.

Da May-Brith og Jan ankom kl. 19.00, begynte vinklubben. Kveldens tema var "Hvite viner fra Alsace", og her var vi på hjemmebane.... trodde vi. Som vanlig var oppgaven vanskelig, men alle greide å identifisere Gewurztraminer. Det var bare jeg som greide å skille Riesling og Pinot Gris, og for en gangs skyld hadde jeg alle riktige.

Middagen besto av Blinis med kaviar, Chicken Kiev med grønn salat og ris og Rips m/brunt sukker og vaniljesaus. Som vanlig gikk diskusjonen livlig rundt bordet og temaene var mange. Damene tok oppvasken etterpå, og det ble småtimer før vi gikk til sengs.

Nydelig sol søndag, og vi spiste en deilig frokost før vi satte kursen hjemover.

Gunn og Jan Håkon har gjort en stor innsats på denne hytten som de arvet for 5 år siden. Det er blitt fint, men fortsatt er det noen prosjekter igjen. Ingen fare for arbeidsledige pensjonister der i gården.

Hyggelig vinklubb.

Klar til vinklubb


Jan og Karin


May-Brith og Arild


Gewurztraminer - alle hadde den riktig


Jan Håkon holdt en nydelig tale


Handy men

3 gratier i Paradiset

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar