tirsdag 8. februar 2011

Update from Jordan

De siste dagene har vi bare slappet av ved bassenget og lest bøker.

I helgen var det ”stinn brakke” på hotellet og skikkelig kjør i frokostsalen. Det var avslutning av en skoletermin og noen fridager for barna, så det myldret av barnefamilier. Det som forundret oss mest var den utrolige sløsing og grising med mat. De fylte på tallerken med kaker og all slags mat som de ikke spiste opp. Frokostbordet så ut som en slagmark etter dem. Og det var de gamle kjerringene med kjortel som griste mest. Makan!!

Og så har vi lest flere gode bøker, bl.a. har vi begge lest ”Hotellet på hjørnet av bitter og søt” av Jamie Ford. Boken er trist og omhandler amerikanernes behandling av japanere i USA etter angrepet på Pearl Harbor. Denne var spesielt interessant for oss som besøkte Perl Harbor for to måneder siden. En absolutt leseverdig bok som gir ny kunnskap om krigen i Stillehavet.

Ellers har vi spist deilige lunsjer i strandbaren og ruslet litt rundt i Tala Bay og Aqaba.

Vi har det deilig her på Mövenpick, men nå begynner det å krible etter å være mer aktiv igjen. Eneste vi kan klage på er været som har vært skiftende med litt sur vind og kjøligere enn vi hadde ønsket. Skal man være garantert skikkelig varme på denne årstiden må man til langt-vekk-land som Thailand, Mexico eller Hawaii… Next time?













1 kommentar: