mandag 11. april 2011

Drømmekjøkkenet

Våren kan gi så mange utslag. For oss ble det nytt kjøkken - Drømmekjøkkenet!

Jeg skulle bare male vinduskarmen inne og ba Arild kjøpe en boks med blank maling. Det gjorde han riktignok, men jeg fikk ikke lov til å male før vi hadde fått nytt kjøkken......

Nå er det ikke så uoverveid som det kan høres ut. Det har stått på prosjektlisten vår i over ett år, men det er et stort (og dyrt) prosjekt som vi (spesielt jeg) har grudd oss til. Tenk å rive ut alt, hakke opp alle flisene på gulv, rive av gammel tapet og gjøre alt klart for montering av splitter nytt kjøkken. Men nå er det bare å sette i gang - det nye kjøkkenet kommer i uke 25 og da må alt være klart.

Etter en prosess de siste to månedene, er vi nå fornøyde med resultatet. Riktignok ble det ikke øy - hus fra 70-tallet er ikke designet for det. Men det ble mange andre finesser som stor kum, induksjonskomfyr og fiffige skap. Dette blir gøy!

Og ute skinner solen!

2 kommentarer:

  1. Såååå gøy!! Gleder meg til å høre mer - og se en gang i fremtiden.

    Bente Helenesdatter Pettersen

    PERSONA GRATA
    tlf. 0047-95739209

    SvarSlett
  2. Hei Karin,

    Det ser så lekkert ut! Blir nok en sjau å få ut det gamle. Bare tanken på hvor man skal gjøre av alt som er i skapene i mellomperioden er nok til å få frysninger nedover ryggen. Og på en eller annen måte må jo kjøkkenet fungere til matlaging under prosessen. Men det finner dere nok ut av. Og i slutningen lokker jo et nytt og moderne kjøkken. Hvem ønsker seg ikke det! Lykke til med prosessen.

    Klem
    Dalia

    SvarSlett