tirsdag 5. juni 2012

Årsmøte med nogo attåt

Ærverdige "Det grønne Selskab" hadde invitert til årsmøte med ledsagere på Bygdøy.  Mens medlemmene hadde sitt årsmøte, fikk ledsagerne omvisning på Kon Tiki museet,  Det var en interessant omvisning av en geolog som hadde kjent Thor Heyerdahl godt og dermed gjorde informasjonen særdeles levende.  Etter vår reise til Påskeøya i fjor og påfølgende besøk på Kon Tiki var jeg imidlertid mer oppdatert enn de fleste følte jeg....

Nok om det.  Etter møte og kultur, samlet forsamlingen seg til deilig middag i Røylen Selskapslokaler i Norsk Maritimt Museum.  Her fikk den nye leder overrakt lederjakken av den forrige leder, som forøvrig er søsteren til Ingrid Bjørnov..




Og rosinen i pølsen var middagens underholdning av Ingrid Bjørnov som kom inn svept i det grønne DnC-flagget.  Det ble et flott show med humor og musikalitet, og vi fikk noen smakebiter av hennes nye show som skal ha premiere snart.  Litt av ei dame!  



Nye sko hadde hun også - kjøpt i det mannen startet laksesesongen......   Hun ga forøvrig alle damene et godt tips hvis mannen spørr hvor mye skoene koster.  Oppgi prisen på en sko, sa hun, du lyver ikke da.....  Det skal jeg huske på!


Noen ord om middagen.  Den besto av sjøkreps, lammefilet diablo (???)  og verdens deiligste konfektkake, alt akkompagnert av utsøkte viner.    En koselig, flott og interessant aften!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar