søndag 25. november 2012

Ivar 70 år

Vår gode venn Ivar rundet 70 år, og feiret med familie og gode venner på Garder Gjestegård.  Det var en meget hyggelig fest med god stemning, sang, musikk og mange fine taler.  Det hele startet med at barnebarna Kamilla og Celina kåret bestefar til kveldens konge.


Deretter sang de yndige jentene klokkeklart til forsamlingens store begeistring.


Av mange morsomme innslag var det overlevering av gaven fra Ingers familie som vakte størst begeistring.  Den kreative familien hadde kjøpt inn "Turskreppe" til fjellmannen Ivar. Turskreppa inneholdt absolutt alt en vandringsmann trenger.... 


.. og jubilanten så ut til å sette svært stor pris på gaven.  Den kan vel bli i tyngste laget hvis vi skal gå til Skagedalen neste sommer....


Ellers var det taler av Inger, Kristina og Dag, Ivars søster og svoger sang stev, Arild viste bildeserie fra våre mange fine turer og Einar hilste fra vinklubben.   Ivars svoger Terje avsluttet festmåltidet med en glitrende "takk for maten tale".  Og maten?  Ja, den var utsøkt - gravet laks, hjortemedaljonger med deilig tilbehør og is med lune bjørnebær.  Til dette ble det servert smakfulle viner spesielt håndplukket av jubilanten selv.


Men det sluttet ikke der.  Etterpå var det et bugnende kakebord med alle mulige varianter og bløtkake med bilde av jubilanten.


Vi svingte oss livlig i dansen til noen av Norges beste trekkspillere.  Ja, en av dem har sågar fått Kongens fortjenestemedalje for sin innsats på trekkspill.  Og det var selvfølgelig komponert en egen "låt" til jubilanten i anledning den store dagen.


Veldig hyggelig fest med god stemning og glade mennesker.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar