torsdag 9. mai 2013

Eviva Espana


Vi har vært på nok en studietur til Spania - sammen med Alexander denne gang.  Siden forrige tur sammen med Marius i januar har vi grublet mye, og vi bestemte oss for nok en inspeksjon.  

Prosjektet vi vurderer er La Zenaida som ligger høyt og flott med fantastisk utsikt til både sjø og fjell.  Det er kort vei til Malaga og flyplass og den lille byen Rincon de la Victoria er nærmeste landsby.  Dette er en by for spanjoler uten dyre merkebutikker og annet jåleri.   

Vi hadde avtalt en ny visning, og det var veldig greit å se det igjen.  Bildet nedenfor er tatt fra topppen hvor veien stopper og hvor det er turstier innover åsen.  



Her er Alexander og Arild sammen med den norske megleren som formidler dette. Leilighetene er nydelige og av høy standard, deilig bassengområde med saltvannsbasseng, tennisbaner og spaserstier, garasje i underetasjen og lukket område. Nå er flere solgt, men det er fortsatt ganske stillestående marked i Spania.  Det gjør oss betenkte.  Hva om vi ikke trives  og vil selge?  Får vi igjen investeringen?

Vi får gruble litt videre.



I tillegg til befaring, så hadde vi noen flotte dager i Spania.  Det var 30 grader og sol, og badesesongen var i full gang.   Langs strandpromenaden var det liv og røre, syklister, joggere og barnevogner.  Vi kjørte inn til Malaga for litt shopping og lunsj.  Her var sommerblomstringen i full gang.


Her koser vi oss med lunsj i gamlebyen i Malaga.  Malaga er en koselig by med flotte parker, kulturelle tilbud, stor fotballstadion, nydelig strandpromenade og mange koselige restauranter.  Her er også IKEA....


Vi var jo i området for å bli bedre kjent, og Alexander ville se på sykkelmulighetene.  I går kjørte vi opp til Sierra Nevada, og der spiste vi lunsj ute på torget i 2000 meters høyde.  Deilig!

Det er litt skummel vei oppover, men fantastisk utsikt, og her nyter Alexander utsikten.


Her er vi helt oppe i Sierra Nevada, og i bakgrunnen sees hoteller og ferieleiligheter. 


I Rincon bodde vi helt på stranden, og vi ruslet langs promenaden og tok oss en kaffe eller øl på de mange små barene.  Gutta koser seg her....


I går kveld tok vi en tur til Puerto Banus og spiste middag, og vi fikk nydelig mat.  Der er det et helt annet miljø med korte skjørt, høye hæler og raske biler.  Og menn i rosa bukser....  Ja, ja, moro å se, men ikke helt vår stil.

Vi storkoste oss disse dagene.  Det er enkelt å ta en rask tur til Malaga, direkte fly fra Gardermoen flere ganger om dagen hele året.....  Vi grubler videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar