søndag 5. mai 2013

Ola Martin konfirmant


Tenk at vår nevø og fetter Ola Martin er blitt 15 år og konfirmant.  I går formiddag samlet vi oss i Malvikhallen utenfor Trondheim til høytidelig humanistisk konfirmasjon for Ola Martin. Det var musikk og taler og utdeling av kursbevis til konfirmantene.  Her er Ola Martin på scenen preget av stundens alvor.  Bildet er tatt av Arild fra en mørk sal, men jammen ble det bra.



Etter seremonien var storfamilien Gåsvær og Jacobsen invitert til middag og fest på Stav Hotell.  Det var nydelig mat og flotte taler.  Den flotteste talen holdt konfirmanten selv, og han leste også selvskrevne dikt til sin mor, far, bror og mormor.  Veldig flink!!!!

Her er brødrene Torgrimssønn Gåsvær i "James Bond posisjon".  Legg merke til at Ola Martin har både det Etiopiske og Norske flagget på dressen sin.  Det var hans eget ønske - flott!!!


Det vanket selvfølgelig gaver på den store dagen, og Ola Martin fikk god hjelp av sin lillebror Torjus til å pakke opp den største pakken - et keyboard fra Marius, Cathrine, Alexander og oss.  Det falt tydeligvis i smak hos den unge musikalske mannen som både komponerer, synger og danser.  Det var mange konvolutter og litt av hvert annet også, og konfirmanten var svært fornøyd.





Her har konfirmanten samlet hele selskapet til et gruppebilde....


.... her poserer han med mor, far og bror Torjus....



.... og her med mormor og mor.


Her er familien Glum (hmmm mente Bondeson Berntsen) og Frk. Kastet...


... og her er familien Jacobsen Heimdal.



Det var en flott fest for Ola Martin, og han var et strålende midtpunkt.  Han er en utadvendt og aktiv ungdom som driver med langrenn og friidrett, spiller, komponerer, danser og synger og har positive og gode holdninger.  Det blir spennende å følge ham fremover.  Tante skal følge med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar