lørdag 10. mai 2014

Besøk

Fredag kom Cathrine og Marius nedover, og vi hadde noen koselige dager sammen.  Det er så hyggelig å være sammen med de unge, og de er så positive og interessante. Marius hadde med seg sykkel og hadde mål om flotte sykkelturer mellom "bakkar og berg".  Etter en rask lunsj, dro han avgårde oppover åsen i retning Ronda, mens vi andre nøt livet ved bassenget. Jeg skal skrive mer om Marius' sykkelprestasjoner senere.

Om kvelden tok vi turen inn til jet-set-paradiset Puerto Banus, og her var det liv på "stripa" som vanlig. Kostbare biler som Porsche, Bentley og Ferrari rullet frem blant stylede damer med botox både her og der....   Mange var kledd i hvitt siden det var "white night" og åpning av sesongen.... Snakk om miljø!!!

Vi hygget oss imidlertid med deilig middag (Cathrine syntes maten var for lite krydret) på en indisk restaurant og tittet inn i de eksklusive butikkene.  Dette er ikke for vår lønnsklasse.... men mye lækkert....  

Middag i Puerto Banus
Etter en deilig lørdag formiddag hvor Marius syklet og Cathrine og "fossilene" koste seg ved bassenget, tok Marius og Cathrine en shoppingtur.  De var heldige, og kom hjem med jakker, bluser og shorts i lekre farger. Deretter kjørte vi alle inn til Marbella og spiste middag i gamlebyen. Gutta satset på en chateaubriand, og var strålende fornøyde. Cathrine og bloggeren var også fornøyde med sine valg, kelneren var hyggelig og stemningen god.

Middag i "Old town" Marbella
Søndag tok vi en rekogneseringsrunde i området rundt Estepona før vi satte kursen mot tyrefekterbyen Ronda. Dette er en av Spanias eldste byer og regnes som tyrefektningens vugge.  Her finner vi også den eldste tyrefekterarenaen i Spania som fortsatt er i bruk.

Det er fint i Ronda.  Vi hadde vært i Ronda to ganger tidligere - en gang var det kaldt og en gang smellvarmt - men nå var det perfekt og veldig koselig.  Ronda ligger på en høyslette 750 moh, og det er flott utsikt utover dalene rundt.

Vi spiste spansk tapas-lunsj like ved tyrefekterarenaen og nøt livet!  

"Tyrefektere" i Ronda
Dessverre måtte Cathrine reise hjem søndag kveld, så vi vendte tilbake til Estepona etter lunsjen.  Mens Cathrine måtte på jobb igjen mandag, reiste vi andre til Granada for nye eventyr.  Mer om det senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar