søndag 4. januar 2015

Bygdøy

Hva gjør man en søndag i januar når solen skinner fra skyfri himmel og snøen mangler?  Jo, vi bestemte oss for en søndagstur langs Kyststien på Bygdøy, og det viste seg å være et godt valg.

Vi var ikke alene om å ha tenkt den tanken i dag, for det myldret av turglade mennesker i alle aldre. Vi startet på Huk, og til vår store overraskelse satt det en kliss naken mann og solte seg på naturiststranden i det friske været.  Riktignok var det sol, men allikevel....  det måtte være kaldt - skrekkelig kaldt.  Selv med våre to lag ull og vindjakke var det friskt....  

Vår tur gikk langs kysten til minnesmerket over tsunamikatastrofen i 2004 og videre til Paradisbukten.  Folk koste seg over alt, noen grillet på bål, noen fisket, noen matet endene og mange bare koste seg.  For en fantastisk januarsøndag.


Vi fortsatte videre frem til Bygdøy Sjøbad hvor vi nøt vår medbrakte matpakke og kaffe.  Det var skrekkelig glatt enkelte steder, så neste gang tar vi broddene på.  

Vår tur idag var på vestsiden av Bygdøy.  Neste gang skal vi gå østsiden.  Til sommeren har vi planer om å gå hele runden.  Her er det mye interessant historie og kultur i tillegg til flotte badeplasser, små kafeer og nydelig utsikt.  Jeg sier som en god venninne..... #diggeroslo

Large Arch av Henry Moore
Arild på Kyststien
Minnesmerke over tsunamikatastrofen 2004

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar