lørdag 18. juli 2015

Konglebakken

Etter hyggelig invitasjon fra Alice og Arne tok vi turen til deres landsted "Konglebakken" i Sande i Vestfold.  Her har Alice og Arne i løpet av 7 år renovert en hytte fra 1967 til å bli et vakkert landsted med koselig interiør og fantastisk uteområde med sitteplasser i alle himmelretninger og vakker utsikt over sjøen.

Solen skinte, og vertskapet tok mot oss med deilig lunsj som vi spiste ute.  Deretter tok vi en tur på fjorden med deres raske båt, gjorde et stopp mellom øyene og drakk kaffe og hjemmebakte brownies.

Vel tilbake på Konglebakken, hygget vi oss med et glass vin i en av de deilige kosekrokene før vertskapet serverte grillet svinefilet og masse godt tilbehør.

Praten gikk om alt fra bank til vår planlagte reise til Mauritius og La Reunion i november. Fly og hotell på La Reunion er bestilt, så nå ble vi enige om de siste detaljene på Mauritius. Vi gleder oss.

Tusen takk til Alice og Arne for stor gjestfrihet og nydelige måltider.  Vi er heldige som har så mange gode og positive venner.

Fruene på båttur
Vertskapet og Arild på Konglebakken
Konglebaken
Morsomt fuglebur som vi bestilte
Jeg må si noen ord om lunsjen til slutt.  Vi fikk skalldyrpai med salat, en usedvanlig smakfull lunsj en vakker sommerdag.  Det er bare å steke paien (kan gjerne kjøpe ferdig paideig), og ha oppi fyllet like før servering.  Fyllet besto av reker og krepsehaler (kan gjerne ha i litt lodderogn også) blandet med Philadelphiaost, kesam og kayennepepper.  Med en frisk salat og et glass hvitvin til smakte dette fortreffelig.  Dette skal jeg også lage.

Skalldyrpai med salat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar