torsdag 2. juli 2015

Sommerdag



Etter en deilig uke i fjellheimen, startet vi årets store sommermåned med koselig lunsj sammen med våre venner Reidun og Kåre.  Reidun og Kåre er gamle venner fra Jessheim, og i vårt båtliv var vi på båtferier sammen både langs Sørlandet og Svenskekysten.  Vi forlot båtlivet til fordel for hytte på fjellet, mens Reidun og Kåre flyttet til Nesodden og fortsatte båtlivet med sin gamle, gode snekke.

I disse dager står de på flyttefot igjen da den flotte villaen på Nesoddtangen er solgt til fordel for en ny leilighet med fjordutsikt og heis.  Som tilbaketrukne tilbringer Reidun og Kåre også mye av vinterhalvåret på reise, og de fant det tungvint med ansvar for villa i Norge når vintermånedene tilbringes i Thailand.

Veldig koselig å treffe dem igjen, og tonen var den samme gamle.  I det vakre sommerværet hygget vi oss med lunsj på Aker Brygge og tok deretter en ruseltur rundt på Tjuvholmen.  Flotte leiligheter, badestrand midt i byen, Astrup-Fearnley Museet og masse gallerier og restauranter.  Oslo er en topp sommerby.

Vi koste oss og gjentar gjerne lunsjen en annen gang.

Lunsj på Aker Brygge 
Sommerbyen Oslo
Dagen ble avsluttet med CAVA og spansk skinke på terrassen hos Wenche og John.  Sommer er deilig!

Cava og spansk snacks 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar