tirsdag 3. januar 2017

Singapore


Vi ankom Singapore på morgenen og tok taxi direkte til vårt hotell https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/singapore/ - nytt, hyggelig og svært sentralt til alt (restauranter, elven, Boat Quay, China Town...).  Fin takterrasse med svømmebasseng hvor man også kan dusje og skifte før avreise om kvelden. Anbefales gjerne.

Arild og jeg var i Singapore for ti år siden, men her var mye forandret.  Det nye hotellet Marina Bay Sands ble åpnet i 2010 og er verdens mest kostbare "stand alone" casino og har 2.561 rom og suiter.   Hotellet rager over den fantastiske parken Gardens by the Bay, og på toppen av de tre skyskraperne troner et enormt svømmebasseng formet som en båt.  Turister som ikke bor på hotellet kan besøke toppen, men får da bare komme opp foran "på dekk" for ikke å forstyrre hotellgjestene (som er mange kjendiser).

Vi tok selvsagt turen opp - fantastisk utsikt.

Vi tok også en båttur på elven, ruslet i China Town, spiste kinesisk lunsj på lokal kneipe, så julespill med lys og musikk i Gardens by the Bay, tok en Singapore Sling på Raffles Hotel, besøkte National Orchid Garden i Botanical Garden, spiste på Boat Quay og lunsjet på Hooters.  

Ja, da var de to dagene gått, og vi måtte sette kursen mot Europa igjen. Den store Asia-reisen som vi hadde planlagt i månedsvis var plutselig over.

Vi er kjempefornøyde med hele risen.  Alt vi hadde planlagt fungerte glimrende - ikke en bom.  Vi er flinke.

Kunne vi ha gjort noe annerledes denne gangen?  Svaret på det er NEI!!!

Takk for strålende opplevelser og hyggelig reisefølge med Inger og Ivar!!!  Det tok noen dager å lande etter dette.

Marina Bay Sands Hotel i bakgrunnen

Marina Bay sands "at night"

Lunsj i China Town

Raffles Hotel

Singapore Sling

Singapore Sling

Peanøttskall på gulvet

Gardens by the Bay

Sky line Singapore "at night"

På toppen av Marina Bay Sands Hotel

Juletre i Botanical Garden

National Orchid Garden Singapore







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar