søndag 21. februar 2010

Magnifique Chateau Magnifique

En engel ........





På vårt chateau er det alltid mye god mat. En kveld sto kylling-vok på menyen. I mangel av lokk på vok-pannen visste praktikeren Arild råd....





Med litt bedre tid har vi i vinter vært mer på Chateau Magnifique enn tidligere. Masse snø og flotte skiløyper, men litt for kaldt til de lange turene eller slalåmbakken. Men "ut på tur aldri sur" i all slags vær..... Vi har tatt heisen opp og gått innover, men det var surt... og så har vi gått til Pilgrimsbua. Temperaturen har vært ca. minus 15 grader, så de lange turene må vente til det blir 5 - 6 grader mildere.

Men som de vikinger vi er har vi "stampet" i minus 17 grader og snøstorm. Da smakte det godt med deilige elgkarbonader og OL-sendinger fra Vancouver etterpå. Vi er kjempeimponerte over Aksel og Marit. Håper det kan bli gull på langrennsgutta også, men da må Petter Nortug slutte å sutre.....

2 kommentarer:

  1. Har du kokt suppe på Arild?

    SvarSlett
  2. Nå fikk vi oss en go latter. Ja, han smakte godt......

    SvarSlett