tirsdag 11. oktober 2011

Quality Spa & Resort Norefjell

Mor er på høstens Spa-tur med gode venninner - denne gang falt valget på Quality Spa & Resort Norefjell. Vi hadde lest og hørt mye godt om dette stedet, og det meste stemmer.

Vi har kost oss i svømmebasseng, badstue og boblebad både ute og inne i tillegg til ansiktsbehandlinger og deilige måltider.

Vi nyter hvert minutt med egenpleie og gode samtaler, men må allikevel gi noen spark til den gode herr Stordalen. Skal du kalle dette stedet Spa & Resort, så må følgende på plass:
  • Badekåpe og tøfler på rommet
  • Body lotion på badet
  • Shampoo og balsam på badet (ikke såpedispenser.....)
  • Vennlig service av velpleid personale i Spa-avdelingen
Og så må noen merkelige regler om bruk av boblebad i Spa kun de dagene man har behandling endres. 

Vi irriterte oss også over at vi ikke fikk brukernavn og passord til internett automatisk ved innsjekk.   Dette måtte vi etterspørre.  Det er ikke slik du blir rik Petter!

Vi gir imidlertid ros til den flinke damen fra Estland som utførte deilige ansiktsbehandlinger og snakket et nydelig engelsk.  Tenk at man må beherske engelsk for å få ansiktsbehandling i den norske fjellheimen....Verden er blitt rar.




Interiøret er lekkert og supermoderne,- her alt sort, grått og mørk lilla. Tror jeg hadde blitt deprimert av å jobbe i disse omgivelsene. Nedenfor er et lite glimt fra mitt rom. Døm selv!



Vi fikk deilig lunsj ved ankomst og tre retters middag servert av en meget hyggelig svensk jente. Etterpå koste vi oss foran peisen i det sorte oppholdsrommet ved resepsjonen. Meget merkelig med alle disse sorte veggene.... hvem har funnet på at dette er trendy?





Vi rike har det godt!  God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar