tirsdag 11. oktober 2011

Ut på tur....

Vi våknet til praktfullt høstvær her på Norefjell. Snøen fra søndag lå fortsatt i åsene og solen skinte fra skyfri himmel.

Vi pakket sekken med termos og kjeks og la ut på tur. Så utrolig deilig med frisk luft og en liten rast underveis. Men det er kliss vått under snølaget, og vi "plumpet" stadig vekk ned i gjørme og myr. Men pytt... er man på tur, så er man på tur. Vi storkoste oss og snakket om hvor heldige vi er som har muligheten til å ta noen dager sammen på denne måten. Hvorfor gjør ikke menn det?





Etter tre timer på tur, gledet vi oss til lunsj. Men det ble en gedigen nedtur. Det var buffetlunsj idag med dårlig salatbar, dårlige varmretter (noe kjøtt og fisk som svømte i noe saus) og dårlige desserter (puddinguglemeie...) Til og med den kalde ølen vi hadde gledet oss til etter turen var "dau" og lunken.

Vi fortalte servitøren hva vi mente, og at hun burde fortelle dette til kjøkkenet. Etter noen minutter kom hun tilbake til oss med flotte desserter delikat dandert på tallerken og med deilig skogsbærkompott til. I tillegg kom hun med en ekstra karaffel vann med sitronskriver i.....

Sånn skal det gjøres! Vi ble straks i bedre humør og ga henne ros for vel utført arbeid.

Men,- og det er et men... det er tydelig at det spares på personalet her. Trist at et så lekkert hotell skjemmes av dårlig ledelse, slumsete service fra dårlig trent personale og dårlig mat.

Nå er kl. 16:30 og fortsatt har ingen vært her og redd sengen.... kommer antakelig ingen heller.....

Skal dette hotellet overleve, så må det skjerpings til!

Nå er ikke vi gretne, gamle kjerringer, så vi koser oss og nyter fasilitetene. Men neste år vil vi prøve noe annet.

Og så håper vi på en deilig middag i kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar