søndag 18. desember 2011

Julelunsj for flyktninger

Så har jeg arrangert den første julelunsjen for flyktninger og guider. Den ble holdt på STATIONEN Restaurant på Jessheim - en indisk restaurant - og dette var tydeligvis et populært tiltak. Jeg hadde forhåndsbestilt en indisk miks av forskjellige retter som kylling, lam, ris, sauser, nan-brød etc., og dette falt i smak. Det ble god stemning, latter og taler.

På facebook-gruppen for Flyktningeguiden i Ullensaker har en av deltakerne skrevet at dette var det beste arrangement hittil og en fin måte å bli kjent på, så nå gjelder det å skape stigning fremover. Neste arrangement blir en tur til Nobels Fredssenter, som skal ha en utstilling om Afghanistan i februar. Fra 2012 har vi også anledning til å stille et beløp tilgjengelig til hver guide som skal brukes til aktiviteter som kino, museumsbesøk, konserter, togbilletter etc. Nyheten om det ble svært godt mottatt i går.

Ved slutten av lunsjen kom flere med julegaver til meg, veldig rørende, spesielt tatt i betraktning at de selv ikke feirer jul. Man får mer enn man gir på alle måter ved å jobbe frivillig. Mitt juleønske nå er flere mannlige flyktningeguider.

Nasira, Vera, Zaki og Karin

Tahira med sin sønn

Aneta, Nahed, Mette, Masooma og Jorunn

Sadiqua, hennes sønn, Rim, Beate og Shabnam

Ibrahim, Randa, Selemawit og Anne

Karin og Ibrahim

Mette, Masooma og Jorunn

Shabnam med sin lille datter

1 kommentar:

  1. Dette var et fint tiltak for flotte mennesker. Du er flink Karin og du fortjener julegavene.

    SvarSlett