lørdag 17. desember 2011

"På Druen" på julemiddag

Den eksklusive vinklubben "På Druen" bestemte seg for å legge årets julemiddag til den nye restauranten "Smaken av Sundbytunet" på Jessheim.

Sundbytunet er opprinnelig et gammelt gårdstun i sentrum av Jessheim. Her har familien gjort store investeringer i flere serveringssteder, eget bakeri, destilleri og bryggeri, spennende nisjeforretninger og lokale tradisjoner.

Menyen besto av tradisjonelle juleretter, og en av de retter som ble tilbudt var langkål. Vi ble meget skeptiske og spurte hvordan den var tilberedt. Da servitøren fortalte om at dette var kål som var kokt i 8 timer, ble vi enda mer skeptiske.

May-Brith tok sjansen på langkålen, og det viste seg at vår skepsis var berettiget. Dette var ikke skikkelig langkål slik vi kjenner den. Nei, intet kommer opp mot Arilds langkål, og vi venter til juleaften med å smake på den.

Det ble en lystig kveld som også bød på et par hyggelige overraskelser. Gunn og Jan Håkon har nå reist til Gran Canaria for tre ukers juleferie, mens vi andre forblir i Norge noen uker nå.....


Julemat og langkål a la Sundbytunet...

Blide damer "På Druen"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar