mandag 16. april 2012

Miami


Frokost i Miami 



Vi er kommet til Miami, og er i gang med den lenge planlagte turen gjennom Panama-kanalen.  Alexander fløy via New York, mens Marius, Arild og Karin valgte British Airways via London.  Så møttes vi i Miami i går kveld og spiste en deilig bursdagsmiddag på by’n.

Vi har vært i Miami tidligere, men hadde helt glemt hvor lekkert det var her.  I formiddag hadde vi noen timer før vi skulle gå om bord, så vi tok en spasertur ned til Bayside Marketplace.  Her fikk Marius kjøpt sine shotte-glass på Hard Rock Cafe og gutta fikk også kjøpt joggesko og treningstøy i en flott sportsforretning.  Det er alltid en fryd å besøke sportsforretninger her i USA.  De har så mye fint, og så er det mye billigere enn hjemme.  Mor har også planer om et par nye og spenstige joggesko, men det får vente til vi kommer til Los Angeles.

Litt om Miami – byen som er kjent som cruise-havn og turistby.  Utenfor selve byen strekker berømte Miami Beach seg langs kysten.  Her ligger de lekreste villaer for kjentfolk, og utenfor villaene yachter så store som hus…..   Miami er også kjent for bydelen Little Havanna og sin store cubanske befolkning.   

Så var det tid for boarding, og det var en omstendelig prosedyre med kø og atter kø.  Men systemet var utmerket og betjeningen vennlig, så det var bare å følge strømmen.  På vår lugar sto det en flott bukett med røde roser, en flaske ekte fransk Champagne og jordbær duppet i sjokolade.  Det var Marius og Alexander som hadde bestilt dette til oss som gave i anledning de 40 år.  Det er gode og snille gutter det!  Nå blir det vorspiel på balkongen før middag i kveld.

Så var det lunsj og deretter South Beach Sail Away Party med grillmat og appetizers og Sail Away Drinks.  Vi sto over både grillmaten og drinkene….  Det får være grenser for eting….  Men amerikanerne propper i seg som vanlig – det er nesten ekkelt å se.  Vi reagerer alltid på de store porsjonene og all maten her borte.

Nå venter to dager ”at sea” før vi anløper Cartagena i Columbia.  Vi ser på TV at Obama er i Cartagena nå, men har har nok reist før vi kommer.  Vi har planer om å bruke ”fitness room” om bord flittig og delta i ”classes” i aerobic, spinning og pilates.  Marius og Alexander er allerede i gang.  

Ja, jeg må tilføye at jeg fikk super sykkeljakke og treningsoverdel i bursdagsgave av Alexander, Marius og Cathrine.  Og av Arild fikk jeg den siste boken til Linn Ullmann.  Jeg fikk altså alt jeg ønsket meg og er kjempefornøyd.  Mer siden!  Her er noen bilder fra søndag.


Miami



Gutta  på tur i Miami



We are ready !!!


Gutta er klar for cruise...



 Oh yeah !!




A bucket of beer....




Champagne og jordbær m/sjokolade - gave fra gullgutta



Roser fra gullgutta



Miami Beach


 South Beach









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar