onsdag 11. april 2012

Son SPA

Etter initiativ fra Sidsel tok Grete, Sidsel og jeg turen til Son SPA i går.

Vi hadde kjøpt en dagpakke, og det var en god investering. Vi startet dagen med en times vanngymnastikk. Det var utrolig fin trening og bringer tankene tilbake til flotte opphold på Finnskogtoppen. Så hygget vi oss i boblebad ute og inne, massasjebad og "kosebad" før det var tid for lunsj. Det var vennlig service og god mat. Deretter var det tid for behandlinger. Sidsel og jeg hadde bestilt kroppsmassasje, mens Grete fikk to timers full overhaling av ansiktet. Hvilken velvære!!!

Her er vi samlet foran peisen til en oppsummering av dagen og planlegging av neste utflukt. Det blir vandringer i Cinque Terre i mai og kanskje SPA i Strømstad (kombinert med sommermiddag på Hvaler) i juni. Vi gleder oss!
I venterommet i SPA var det små basseng for fotbad,


.. så her satt vi med bena i varmt vann med fotsalt mens vi spiste frukt, drakk fruktte og ventet på at de hyggelige massørene skulle kalle oss inn.


Hele pakken kostet kr. 990,-, og det syntes vi var billig. Dette skal vi gjøre flere ganger. Son SPA var et meget hyggelig og vakkert beliggende hotell helt nede ved sjøkanten, og denne gang får Petter Stordalen ros for både sted og service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar