onsdag 4. april 2012

The Descendants


Endelig fikk vi sett "The Descendants" med go'gutten George Clooney.  Dette var en nydelig film på flere måter, og bildene fra Hawaii var fantastiske.  Opptakene var gjort på Oahu og Kauai, og vi kjente oss igjen over alt.  Vi vil tilbake snart....


Begge bildene nedenfor er fra Kauai - our favorite place on earth!





George Clooney spiller Matt, en vellykket advokat som  får livet sitt snudd på hodet da hans kone havner i koma etter en stygg båtulykke. Han forsøker så godt han kan å fikse forholdet til sine to døtre og få en mer aktiv rolle i deres oppvekst enn han har hatt tidligere, men med 10  åringen Scottie og den selvopptatte 17 åringen Alexandra i hus har han ingen lett jobb.

I tillegg er han som hele slektens utnevnte leder, ansvarlig for avgjørelsen om å selge unna et stort stykke land familien har eid i generasjoner på Hawaii.


Når Alexandra midt i det hele slipper bomben om at moren hadde et forhold på si, raser verden sammen for Matt. Han bestemmer seg for å ta med sine to døtre på en ellevill jakt etter sin kones elsker.


Her var humor og kjærlighet og selvfølgelige amerikanske "gags.." og en trist og vakker avslutning da morens aske ble spredd i havet utenfor Honolulu og familien deretter kastet blomsterkranser på havet.


Vi likte filmen godt og koste oss spesielt med å se igjen vakre Hawaii. 
. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar