mandag 9. september 2013

Elisabeth og Stians vielse og mottakelse


Så var dagen kommet til stor bryllupsfeiring for Elisabeth og Stian i København 

7 - 9 - 13

Brudeparet på vei ut av Rudersdal Rådhus

Dagen startet allerede kl. 11:00 med formiddagsvielse i Rudersdal Rådhus i Holte nord for København.  Rådhuset regnes som et av arkitekt Arne Jacobsens hovedverker i Danmark.

Alle gjestene sto i ring inne i Rådhussalen da bruden ankom sammen med sin far til tonene av brudemarsj spilt på piano.  Under vielsen leste brudeparet et dikt, og så var det raskt over.  

Bruden ankommer sammen med sin far

Brudeparet leser dikt

Feiringen fortsatte med mottakelse i hagen hos noen venner like i nærheten.  Det var kjempevarmt og sol fra skyfri himmel - deilig - og alle koste seg med bryllupskake og forfriskninger.  Her er noen bilder fra formiddagen.  Dejligt!!

Velkomst på døren


Norsk/dansk bryllup


Familien Gåsvær Jacobsen klar til mottakelse

Bruden sier noen ord
Noen ord om kjolen selvsagt.  Bruden hadde kjøpt kjolen i USA under sitt studieophold der.  Den var i vakker blonde med kø/slep og satt som skrudd på hennes flotte kropp.  I håret hadde hun samme blomster som i brudebuketten og et enkelt slør.  Vakkert og enkelt og midt i blinken til en formiddagsvielse.

Blide ungdommer


Bruden og mine gutter 

Litt om 7 - 9 - 13....  Dette var århundredets bryllupshelg i København med 190 planlagte vielser på Rådhuset inne i byen og kaos i drosjetrafikken.  Hvorfor?  Jo, 7 - 9 - 13 betyr LYKKE på dansk.  Bloggeren iler til og ønsker Elisabeth og Stian hell og lykke og en fin bryllupsreise til Frankrike.  Dagens ungdommer er så romantiske.  De hadde lagt bryllupsreisen til samme sted som frieriet og forlovelsen fant sted... snufs, snufs....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar