mandag 9. september 2013

Elisabeth og Stians bryllupsfest


Etter et par timers pause og skifting, var vi klare for bryllupsfest og middag i Domus Medica, domicil for Den almindelige Danske lægeforening, i København.  

Etter velkomstdrink og "bro. bro, brille", var det klart for tre retters vegetarmiddag tilberedt av mesterkokken Erwin Lauterbach som er berømt for sine evner med grønnsaker.  Jeg skal ikke gå i detaljer om maten denne gang, men konstatere at det var delikat, smakfullt og annerledes.

Velkommen!!!


Brudeparet under middagen


Cathrine og Karin klare til fest


Lilla kjoler .... jadda!!!
Det var et stort program under middagen og utrolig mange taler.  Ja, de talte og talte... og talene fortsatte under kaffen.  

Bruden taler


Brudens foreldre taler

Gavebordet var rikholding, og alt som sto på brudeparets ønskeliste var der i tillegg til masse annet.  Brudens mor hadde laget et flott sengeteppe (quiltet), og her beundrer Elisabeth og Solvor mesterverket.  Vi ga et flott fat i rustfritt stål fra Georg Jensen, og det så ut til å falle i smak.  Det var også andre gaver fra Georg Jensen.

Brudens mor hadde funnet et gammelt telegram fra mormor og bestefars bryllup 09. juni 1946, og Elisabeth og Stian fikk dette innrammet.  Motivene på det telegrammet var også dekoren på invitasjon, meny og annet materiell som var laget til bryllupet.  Veldig koselig!!!

Vakker gave fra brudens foreldre

Ingen bryllupsmiddag uten masse kyss...  Det var opp på stoler og under bordet .....
Kyssing ...


Mer kyssing.....

... ja, til og med Berntsen-gutta bidro i kyssekalaset......

Og enda mer kyssing.....

Endelig, langt over midnatt, var det klart for brudevals og dans.  Brudeparet startet pent med vals, men plutselig var de noble omgivelsene gjort om til et dampende disco.

Klare til brudevals

Da vi forlot selskapet langt på natten, møtte vi en klissvåt brudgom som måtte avkjøle seg litt.  Takk for en koselig dag og en fin fest!    

Nu går de gamle hjem.... 

7 - 9 - 13



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar