søndag 22. september 2013

Mer Capri

Hvilken deilig øy!  Nå har vi vært her i fire dager og bare kost oss.

Vi tok lokalbussen til Marina Grande og gikk alle trappene opp til Capri by.  Intet sted i verden ligger designbutikkene så tett som i Capri by, og vi så noen med eksklusive poser, men ellers så virket butikkene ganske tomme…..  Herregud så mange lekre vesker…..  Jeg forstår godt at Mette Marit liker italienske vesker og sko og….  Jeg gjør også det, men har spending limit på 100.000 og det rekker ikke langt her….

Ingen shopping her nei...
Ja, ja, over til noe annet.  Vi tok en båttur rundt øya, ut og inn av hvit, grønn og liten blå grotte. Den ordentlige og mest berømte Blå Grotte ”Grotta Azzurra” var stengt p.g.a. for høye bølger.  Hvilken øy!  Stup bratt på alle sider og flotte formasjoner og noen villaer her og der… tilhørende Georgio Armani, Sophia Loren, Mariah Carey og andre…  Egentlig ser det kjedelig ut å ha et enslig hus beliggende i en bratt fjellskråning.  Hva gjør man egentlig der?






Georgio Armani





Sophia Loren






Nei, takke meg til et aktivt liv med fotturer.  Lørdag hadde vi planlagt en fottur langs kysten fra Punto Carena til Grotto Azzurro på Sentiero Dei Fortini (fra fort til fort).  Vi la modig i vei opp og bratt ned til første fort, men så var det enda brattere ned før vi kunne gå videre til neste fort, ja litt for skummelt for oss.  Vi gikk bratt opp og ned igjen til Punto Carena, sjekket inn på en privat beach club og tilbrakte resten av dagen der.  Vi badet i havet og i det deilige saltvannsbassenget og spiste lunsj på solsengen.  Om vi har dårlig samvittighet for at vi ikke gjennomførte hele fotturen?  Njaaa…. 

Sentiero Dei Fortino


Vi badet her...


.... og her

Oppholdet på Capri ble avsluttet med et glass vin på vår egen terrasse mens fullmånen kom opp over Napoli-bukten
Månen er full!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar