søndag 29. desember 2013

Våre beste musikalar

En av julegavene til husets menn var forestillingen "Våre beste musikalar" på Det Norske Teatret.  Denne forestillingen ble laget til teatrets 100 års jubileum og består av kjente sanger fra de beste musikalene sunget av teatrets beste sangere.

I et fullsatt teater fikk vi høre kjente og kjære sanger fra Bør Børsen, Ungen, Spelemann på taket, Cats, Les Miserables, Evita og mange flere, og vi koste oss skikkelig.  Det var meget gode sangere med Heidi Gjermundsen Broch, Heidi Ruud Ellingsen og Frank Kjosås blant de mest kjente.  En ny for oss var Pål Christian Eggen som sang Tevje fra Spelemann på taket.  I 2014 settes den opp igjen, så kanskje vi får ta en tur.  Det er mange år siden vi så den på det gamle teatret.

De unge så ut til å kose seg de også.  Det er så hyggelig å gjøre noe sammen, men det blir altfor sjelden.

Våre beste musikalar
Etter forestillingen, kjørte vi til Alexander som inviterte på fondue-middag.  Men først skulle den nye lampen over spisebordet monteres.  Det ble skikkelig lekkert, og verten virket svært fornøyd.  Så disket han opp med indrefilet, fløtegratinerte poteter og salat, og vi koste oss og stekte i det praktiske fondue-settet han hadde kjøpt.  Dette var elektrisk, så man slapp all os av rødsprit.  Tror vi må kjøpe et lignende. 

Hyggelig kveld!! 

Lekker designlampe
Klart til fondue-middag
Marius og far
Mor og verten Alexander

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar