onsdag 25. desember 2013

Jul


Vi startet julen med et besøk på kirkegården.  Her møtte vi Randi og Carl Philip, og vi la ned dekorasjoner og tente lys på gravstedene.  Det var et forferdelig vær med storm i kastene, så besøket ble svært kort.  Vi tok raskeste veien hjem til formiddagskaffe og alle sju slaga (som var utvidet til ni med kransekake og pepperkaker fra Marius).

Deretter var det tid for tradisjonell julelunsj med sild, rugbrød, røkelaks, oster og alle slag som hører julen til, og godsakene gikk ned på høykant.  

Ribben var stekt dagen før, men langkålen må være nytillaget etter Arilds oppskrift (som han har i hodet og som bare han kan.....)  Den smakte fortreffelig, som vanlig, og det samme gjorde ribbe, pølser og medisterkaker.  Til dessert var det riskrem m/rød saus, noe som ikke er vanlig hos oss.  Karin er oppvokst med multekrem og hadde plukket multer også i år, men gutta ville heller ha riskrem.... så da så.....

Nissen var svært gavmild, og her var det mange opplevelser i tillegg til fysiske gaver.  Marius fikk flest "events" (konsert, Peer Gynt stemnet, matkurs, terskel-trening m/test og kurs i stående padling i Oslofjorden).  I tillegg fikk han både sykkeltur i Trysil og fallskjermhopp på fødselsdagen sin, så 2014 ser ut til å bli et aktivt år for han.

Vi avsluttet kvelden med en tullete amerikansk film og våknet til en sen og tradisjonell julefrokost i dag.  Deretter bar det ut på lang løpetur for de unge, mens seniorene gikk en rask runde på 6 km.  Vi savner snø og skiføre!!!!!


Lys og dekor


Lys og dekor


Mens vi venter....
Langkålen tilberedes
Mor fikk ski og støvler

Alexander fikk lampe
Far fikk vin


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar