mandag 23. desember 2013

Hjem til jul


var tittelen på en vakker og meningsfyllt konsert i Ullensaker Kirke lørdag kveld.  Den unge og flinke Nannestad-jenta Camilla Nettun hadde tatt med seg et prosjektband på juleturne - og ikke hvilken som helst juleturne.  Sammen med pianist Jan Kristian Kristiansen hadde hun satt sammen et program med tradisjonelle norske og utenlandske julesanger ispedd jazz og julebudskap.

Hele overskuddet gikk til "Ferie for alle" i Røde Kors.  Både initiativtakerne og musikerne er unge studenter, men synes det var helt greit å gå glipp av disse inntekten som i stedet kommer fattige barn tilgode. Driftige Røde Kors damer solgte hjemmebakte kaker i pausen,og det ble også solgt CD'r.  Alle inntektene gikk til Røde Kors og barn fra økonomisk svake familier.

En slik julekonsert liker selv denne bloggeren, som ellers har aversjon mot alle kjendiser som reiser rundt i kirkene før jul og lirer av seg noe kliss og tjener millioner......  (måtte bare si det).

Camilla Nettun
Vennene 
Vakker lyssetting i Ullensaker Kirke
Camilla Nettun Band har også spilt på Ullersmo Fengsel i samarbeid med Røde Kors. Vi takker Camilla og vennene hennes for en spesiell og rørende opplevelse, og håper å høre mer fra dem i fremtiden.

Med Nordnorsk Julesalme ønsker Karin og Arild GOD JUL! 

http://www.youtube.com/watch?v=kAMXuk4TQ4E

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar