onsdag 1. januar 2014

Julelunsj


Julelunsjen ble avlyst før jul p.g.a. sykdom hos barna, men i går var de friske og raske igjen, og hele familien Muhammadi kom til forsinket julelunsj med pakkeutdeling.

Vi hadde forberedt et typisk norsk julebord med sild, laks, kalkun, kransekake og masse annet snadder, og de voksne så ut til å like spesialitetene.  Barna var mest opptatt av pakkene som lå under treet.... naturligvis.

Røde Kors var også i år så heldige å få midler fra Gjensidige-stiftelsen til julefeiring for flyktningebarn, noe som bidro til at vi kunne kjøpe nyttige og praktiske ting til våre små venner fra Afghanistan.  

Barna frydet seg over pakkene, og det var et par leker der også.  Foreldrene satte nok størst pris på bobledress og joggedress.  Hyggelig besøk av hyggelige folk!  

Juleaften på nyttårsaften...

Sara 1,5 år

Hassan 5 år
En venn av meg, Daniel, hadde følgende nyttårsforsett på facebook:  "Bli kjent med noen som er helt annerledes enn deg selv."   Jeg støtter Daniels oppfordring!  Det er utviklende å bli kjent med mennesker fra andre kulturer.  Vi lærer noe og kanskje lærer vi bort noe også!  Ikke dumt det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar