søndag 31. august 2014

Birken



I går gikk det årlige "Birken" av stabelen, og blant de tusener på tusener av spreke og litt mindre spreke syklister deltok verdens sprekeste gullgutter.  Husbonden og bloggeren stilte som støtteapparat, og allerede kl. 05:00 forlot vi Kløfta med sykler, mors matpakker og kaffe på termos.

På Rena var det et yrende liv da vi ankom ved 07:00-tiden, og Alexander startet allerede kl. 07:25. Marius startet først en time senere, og deretter satte vi kursen mot Lillehammer hvor vi ankom akkurat da Alexander kom i mål på strålende tid.  Han virket ikke sliten en gang etter sykkelturen på 9,4 mil over fjellet.   Ca 1 time senere kom Marius i mål, like sprek.   Begge greide merket med god margin. 

Det hører med til historien at Margrethe deltok i Fredagsbirken da hun skulle i et bryllup på Malta på lørdag.  Hun syklet raskt over fjellet, og satte deretter kursen direkte mot Gardermoen og flyet til Malta. 

I går sluttet også Cathrine seg til selskapet i Bakkeveien etter å syklet noen mil og gått fottur i Østmarka på 25 km.  Utrolig spreke ungdommer.

Vi hygget oss med middag og skravla gikk.  Arild hadde tatt opp "Skal vi danse", og vi prøvde å se den etter middag...   men da sovnet både syklister og støtteapparat. 

Klar for avreise kl. 05:00


Siste justering av utstyret

Alexander klar til start

Marius klar til start

I måål - veldig blide og fornøyde!

Allerede søndag morgen var ungdommen klar for fest av en annen kategori.  Sønnen til en gammel venn skulle døpes, og ungdommene stilte velkledde i kirken kl. 11:00. Deretter var det lunsj på Miklagard Golfklubb, og nå er de jammen ute og sykler igjen.....

Klare for barnedåp

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar