tirsdag 26. august 2014

Sykkeltur Savalen

I fjor gikk vi på Snøhetta, i år syklet vi rundt Savalen.  Årets tradisjonelle fjelltur med Inger og Ivar gikk altså til Nordøsterdalen og fjellgrenda Savalen.  Savalen er distriktets viktigste rekreasjonsområde med tilbud av alle slag.  Mest kjent er den for sin raske skøytebane hvor det er satt både verdensrekorder og Norgesrekorder.

Vårt mål var imidlertid å sykle rundt innsjøen Savelen - en tur på 32 km.  Været var lettskyet og veien opp og ned, så vi hadde en fin tur.  Dette var en ganske lett tur, og vi var ikke slitne en gang da vi kom i mål. Vi hadde med matpakke og tok en rast, men det hadde vi ikke behøvd på denne korte turen.  Ivar hadde imidlertid en betennelse i håndleddet, så det var godt turen ikke var lenger i år.

Ellers nøt vi velværebassenget med boblebad og grottebadstue og koste oss med god mat.  Foruten oss var det få gjester bortsett fra en pensjonistforening fra Trøndelag.....  men de syklet ikke.....

Klare for "Savalen rundt"

Det smakte med mat og kaffe

Sykkelselfie
Inger og Ivar hadde tatt med skikkelig Bollinger champagne, og den knekket vi på rommet før middag.  Det var fortjent!!!!


Ordentlige bobler

Bobler og bringebær nam nam

Kveld på Savalen
Neste år blir det enten fottur i Rondane eller sykkeltur langs Gøta kanal.  Vi sjekker begge mulighetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar