tirsdag 19. april 2016

Ruven og Deborah

Var det kaldt på lørdag, ja så var det enda kaldere på søndag da vi skulle vandre rundt sammen med Dalias slektninger Ruven og Deborah.  Ruven har flyttet fra Toronto til New York og bor i trendy Tribecca, mens Deborah fortsatt bor i Toronto.   Nå hadde hun tatt den ni timer lange bilturen til New York for å møte Dalia, og det ble en hyggelig (men akk så kald) dag.  Ruven måtte ta en tur innom leiligheten sin for å skaffe flere varme klær både til seg selv, sin kone og bloggeren.  Jeg var kjempeglad for å få låne en stor og varm orange fleecegenser... stor takk!!!

Så bar det ut på by'n til Chinatown, Little Italy, Soho, Hudson River Park og tilslutt Greenwich Village og Washington Square.  

Vi spiste vegetarlunsj på en libanesisk restaurant og kjøpte kaker på Dominique Ansel Bakery.  Her sto folk i kø ute på gaten for å sikre seg en spesiell kake... mye rart i denne byen.

Ruben tok oss med til sitt kontor, Avanade, og viste oss rundt.  Her var det orange over alt og ingen hadde faste plasser.  Veldig interessant å høre hva de drev med på "innovation room".  Den som ikke forstår hvilken teknologisk revolusjon vi står midt i er helt ute i dag. Som Ingeborg Moreus Hansen sa:  "Den som ikke behersker moderne teknologi i vårt samfunn, er analfabet...."  Bloggeren er faktisk enig med den tidligere kinodirektøren.

Vi hadde en fin dag i et solfylt New York til tross for kulde og isende vind.  Sikkert veldig spesielt både for Dalia og hennes slektninger å kunne treffes på denne måten.  Og takk for at jeg fikk være med.

Godt kledd for New York vandring
I lånte fjær
Verdens høyeste bygning uten vinduer (telekommunikasjon)  
Sammen med Dalia og Deborah i Little Italy
Dominique Ansel Bakery
Ruven og Dalia hos Avanade
Sammen med Deborah og Dalia ved Hudson River

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar