onsdag 20. april 2016

New York, New York

Til slutt kommer noen bilder fra litt her og der under vårt New York opphold. 

Vi bodde på NU Hotel i Brooklyn, og der var det orange sykler tilleie - noe vi ikke benyttet oss av.  Vi brukte bena rundt i nabolaget som bød på små krimskramsbutikker, kafeer, kjedebutikker og tilbud av alle slag.  

Sko er greia når man er i USA, så også denne gangen.  Karin kjøpte to par til seg selv og ett par til gemalen av de hippe "Sketchers" - sko med skumsåle som former seg etter dine føtter.  Skal si det var utvalg i farger og modeller, og som den fargeglade dame jeg er, ble det fargerike sko.

Jeg må ta med at vi brukte en hel dag på 9/11 Museet og One World Observatory.  På begge steder hadde vi bestilt billetter på nettet hjemme, og det anbefaler jeg alle å gjøre for å slippe endeløse køer.

9/11 Museet, som gjengir alt som skjedde den skjebnesvangre dagen i 2001 og i tiden etterpå, gjør sterkt inntrykk.  Museet besøkes av 12 - 15.000 personer hver dag, så her var det mylder.

One World Observatory er New Yorks nye stolthet og utsiktspunkt og "the tallest building in the western hemosphere".  Fantastisk teknologi som gjør at du opplever hele New Yorks historie på de 48 sekundene heisen tar opp til toppen.  Her oppe er det fantastisk utsikt i alle retninger (man går rundt) og vi hadde hver vår I Pad hvor vi kunne trykke på severdigheter (bygg, parker etc.) og få frem historien.  

New York er alltid en suksess uavhengig av det uberegnelige været.  Man kan komme tilbake igjen og igjen og stadig finne masse nye ting.  Vi rakk ikke alt vi hadde på programmet denne gang heller, så vi må tilbake.  Next year?

Tusen takk for nok en flott og kjempekoselig tur med store opplevelser Dalia.

Klar for avgang fra Gardermoen med rekesmørbrød og hvitvin

Orange sykler tilleie på NU Hotel

Artig skilt utenfor butikk i Brooklyn

Sketchers i mange farger og mønster

Det ble en caps til Børre - stort utvalg her 

One World Observatory til høyre i bildet

Magnoliabomster i Brooklyn

9/11 Museum

9/11 Museum

Dalia ute ved minnebassengene med navn på alle som mistet livet

På toppen av One World Observatory

Et fargerikt par Sketchers 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar